BENEFICII

De ce este CRISTALINN făcut pentru mine ?

 

Dacă la fel ca si mulți alți oameni v-ați gândit să cumpărați această sferă filtrantă atunci este suficient să transpuneți acest proces în casa dumneavoastră.

Cel mai bun mijloc de a va proteja sanatatea si pe cea a familiei este sa dispuneti de apa pura si curata, direct de la robinetul dumnevoastra.

Daca beti de la 2 pana la 3 litri de apa purificata de CRISTALINN pe zi, va puteti ameliora starea de sanatate generala a organismului, intari sistemul imunitar si stimula sanatatea voastra.

Cum stiti ca apa pe care o beti este curata?

Chiar daca apa care trece prin statii de epurare este sanatoasa si potabila, ea trebuie sa parcurga o retea de furtunuri subterane destul de vechi, din plumb sau cupru.

Apa plina de clor poate fi daunatoare pentru bebelusul dumnevoastra, de aceea trebuie sa folositi apa filtrata atunci cand ii pregatiti biberonul.

Esenta, clorura, reziduurile medicamentoase, pesticidele, plumbul, azbestul, nitratii fac toti parte din apa pe care o beti!

S-a dovedit ca expunerea redusa la multi contaminati comuni are efecte periculoase asupra sanatatii umane: disconfort, boli, afectarea ficatului, a sistemului nervos si chiar cancer.

CRISTALINN vă furninzează cea mai pură apă adaptată la toate nevoile dumneavoastră, mai ales în locuința dumneavoastră.

CRISTALINN elimină toate substanțele nocive din apă, o energizează, oferindu-vă o apă pură și foarte bună la gust.

 

Sănătatea dumneavoastră depinde de calitatea apei pe care o beti.

 

Fără sticle de plastic!

 • Apa direct de la sursă adică de la robinet
 • Un gust agreabil

 

Puteți să spuneți la revedere depunerilor de calcar și metalelor grele

 • 99% din impuritățile din apă sunt eliminate, fără pesticide
 • Alimentație sănătoasă pentru bebeluși și toată familia

 

Dedurizarea apei

 • Efecte pozitive asupra pielii și organismului
 • Haine mult mai fine și mătăsoase

 

Fără impurități în furtunurile robineților

 • Calcarul este curățat și nu se mai poate depune
 • Dispariția nisipului și impurităților din circuitele închise , mai ales pentru circuitele de încălzire în pardoseală
 • Cum știți dacă apa pe care o beți este curată ? Chiar dacă apa care trece prin stații de epurare este  sănătoasă și potabilă, ea trebuie să parcurgă o rețea de furtunuri subterane destul de vechi, din plumb sau cupru.
 • Apa plină de clor poate fi dăunătoare pentru bebelușul dumneavoastră, de aceea trebuie să folosiți apă filtrată atunci când îi pregătiți biberonul.

 

Apă naturală fără murdării

 • Apă naturală fractală (energizată), foarte aproape de cea naturală de la sursă
 • Apă fără alergeni și fără săpun
 • Esența, clorura, reziduurile medicamentoase, pesticidele, plumbul, azbestul, nitrații fac toți parte din apa pe care o beți!

 

100% ecologică

 • Fără consum electric
 • Fără refulare a canalizării, nepoluant
 • De 500 de ori mai puțin CO2 decât apă îmbuteliată

CRISTALINN prezinta numeroase beneficii printre care enumeram:

 

Folosirea sistemului CRISTALINN te va ajuta sa economisesti bani. Beneficiile financiare sunt esentiale in ceea ce priveste cantitatea in momentul in care folosesti acest sistem de filtrare a apei pentru uz casnic.

 

 

 

Un alt beneficiu consta in indepartarea substantelor chimice care pot fi filtrate in apa din cauza instalatiilor.

 

 

 

Utilizarea produsului CRISTALINN reduce semnificativ riscul de dezvoltare al cancerului rectal, de colon si al vezicii urinare din cauza c indeparteaza clorul si produsii secunndari ai clorului din apa potabila.

Consumul apei curate, obtinute prin utilizarea sistemului CRISTALINN, protejeaza corpul de anumite boli si duce la o stare imbunatatite ale sanatatii generale.

 

Consumul apei pure este importanta mai ales in cazul copiilor. Filtrele de apa ofera cea mai sanatoasa apa pentru dezvoltarea sistemului imunitar al copiilor.

Filtrele de apa reprezinta ultima linie de aparare intre corp si cele 2100 de substante toxice cunoscute care pot fi prezente in apa potabila.

Mineralele gasite in apa de la robinet odata ajunse in sfera, sunt ionizate si se pot asimila mai bine de catre corp si mentine un sistem digestiv sanatos.

 

 

Achizitionarea produsului CRISTALINN, rezulta intr-o sursa de apa curata si sanatoasa care prezinta costuri mult mai scazute decat apa imbuteliata.

Sistemul CRISTALINN este o tehnologie perfect adaptata la standardele Europene.

 

 

Dispozitivele care constituie instalatia sunt garantate timp de 10 ani, iar sfera are 1 an garantie.